Luistermogelijkheden

Via je computer
Het makkelijkst luister je via je computer. Gewoon even hier klikken! Liever een Windows app? Radionomy heeft een gratis app voor Windows. Klik hier om deze te downloaden. Het enige wat je dan nog hoeft te doen, is te zoeken op KerstFM.

Via je smartphone
Download de gratis Radionomy app, waarin KerstFM staat opgenomen. Klik hier voor iOS toestellen, klik hier voor Android toestellen en klik hier voor Windows Phone. Gebruik van de app is helemaal gratis en het enige wat je hoeft te doen, is op KerstFM te zoeken en te luisteren. Mocht je een Google Chromecast en/of Google Home hebben, dan heb je ook nog de mogelijkheid om deze naar je Google apparaat te streamen.

Op je internetradio
Normaal gesproken kan je via je internetradio zoeken naar KerstFM. Mocht dit niet het geval zijn, of als wij er niet in staan, kun je ons handmatig toevoegen. Raadpleeg hiervoor de gebruikershandleiding van uw radio. Onze streamurl is: http://stream.kerstfm.eu

Via je televisie
Heb je een Roku streaming apparaat in je televisie? Goed bezig! Dan kan je via Roku naar KerstFM luisteren! Klik hier en voeg Radionomy toe aan je Roku apps. Zoek op KerstFM en veel luister plezier! Heb je een Chromecast? Ook dan kan je naar KerstFM luisteren. Hoe? Kijk hieronder!

Via de Chromecast
Heb je een Chromecast? Ook dan kun je, via een kleine omweg, naar KerstFM luisteren! Zorg dat de Chromecast aanstaat, en open Google Chrome op je computer. Ga naar http://stream.kerstfm.eu en druk met je rechtermuisknop op de speler. Kies hierna voor “Cast” en selecteer je Chromecast Audio of Chromecast.

Via je Sonos
Ook via je Sonos kan je naar KerstFM luisteren. Zoek in de Sonos app op KerstFM en de rest gaat vanzelf!

Via de TuneIn App
Helaas is het voor ons niet mogelijk om in de Tunein app te staan. Wel kan je ons handmatig toevoegen, zodat je in ieder geval naar ons kan luisteren! Dit doe je zo: Start je Tunein app op en ga naar favorieten. Tik onderin op “Aangepaste URL toevoegen” en typ: http://stream.kerstfm.eu in en druk op Zoek. Dat is alles! Lekker genieten van KerstFM!